در بين تمامي غذا هايي که خانم ها در آشپزخانه تهيه ميکنند، غذا هاي سرخ کردني طرفدار بيشتري داشته و مخصوصا جوان ها به خوردن اين نوع غذا ها علاقه ي بيشتري دارند.
البته در مقاله هاي قبلي اشاره کرديم که بهترين نوع طبخ غذا بخارپز کردن آن است ولي برخي از غذا ها نياز به سرخ شدن داشته و بهترين راه اين است که با استفاده از روغن بسيار کمي آن را سرخ کرد.
سرخ کردن غذا ها معمولا وقت زيادي را از شما ميگيرد و به گونه اي است که شما را وادار ميکند تا مدام به آن سر بزنيد تا مواد غذايي نسوزد.
امروزه لوازم برقي خانگي به کمک خانم ها آمده و ميتوانند کار ها را با زمان کمتري انجام دهند.
براي مشاهده ادامه مطلب اينجا را کليک کنيد.
به شبکه هاي اجتماعي فروشگاه اينترنتي سيتي کالا بپيونديد:
کانال تلگرام : https://t.me/citikala
صفحه اينستاگرام : https://www.instagram.com/citikala/
آپارات : https://www.aparat.com/citikala
: https://www.linkedin.com/in/citi-kala-1304b2150/
درباره این سایت