در بين تمامي غذا هايي که خانم ها در آشپزخانه تهيه ميکنند، غذا هاي سرخ کردني طرفدار بيشتري داشته و مخصوصا جوان ها به خوردن اين نوع غذا ها علاقه ي بيشتري دارند.


البته در مقاله هاي قبلي اشاره کرديم که بهترين نوع طبخ غذا بخارپز کردن آن است ولي برخي از غذا ها نياز به سرخ شدن داشته و بهترين راه اين است که با استفاده از روغن بسيار کمي آن را سرخ کرد.


سرخ کردن غذا ها معمولا وقت زيادي را از شما ميگيرد و به گونه اي است که شما را وادار ميکند تا مدام به آن سر بزنيد تا مواد غذايي نسوزد.


امروزه لوازم برقي خانگي به کمک خانم ها آمده و ميتوانند کار ها را با زمان کمتري انجام دهند.



 


براي مشاهده ادامه مطلب اينجا را کليک کنيد. 


به شبکه هاي اجتماعي فروشگاه اينترنتي سيتي کالا بپيونديد:


کانال تلگرام : https://t.me/citikala


 صفحه اينستاگرام : https://www.instagram.com/citikala/


 آپارات : https://www.aparat.com/citikala


  : https://www.linkedin.com/in/citi-kala-1304b2150/


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

filemanager 1 Amber Darcy my little home دانلود آهنگ جدید عاشقانه هیئت حضرت علی اصغر علیه السّلام شکوفه باران کلینیک جراحی های زیبایی