ظروف استيل بخريم يا نخريم؟
انتخاب يک ظرف مناسب براي پخت و پز از اهميت بسياري برخوردار است زيرا وقتي مواد غذايي براي پختن داخل ظرف قرار ميگيرند و به نقطه جوش مي رسند ميتوانند مواد موجود در ظرف را نيز جذب خود کنند و اگر اين ظرف از استاندارد خوبي برخوردار نباشد براي سلامت اعضاي خانواده خطر آفرين است.
استفاده از ظروف آلومينيومي به علت اينکه هنگام پخت، مواد ظرف داخل غذا مي شود توصيه نمي شود زيرا در دراز مدت باعث بروز آامير در افراد مي شود .
استفاده از ظروف تفلون تا مادامي که خط و خش برندارد مشکل ساز نيست اما به محض ايجاد کوچکترين خش روي آن مواد آلومينيومي وارد غذا مي شود و براي سلامتي مشکل ساز است. زيرا روکش تفلون مانع از نفوذ مواد آلومينيومي است اما اگر از بين برود ديگر مانعي براي نفوذ وجود ندارد.
اما ظروف استيل، طبق اعلام سازمان بهداشت جهاني بهترين و برترين ظروف براي پخت و پز ظروف استيل هستند. به علت اينکه در هنگام پخت و پز هيچ گونه مواد مضري وارد غذا نمي شود و غذا در سلامت کامل طبخ مي شود.
به شبکه هاي اجتماعي فروشگاه اينترنتي سيتي کالا بپيونديد:
کانال تلگرام : https://t.me/citikala
صفحه اينستاگرام : https://www.instagram.com/citikala/
آپارات : https://www.aparat.com/citikala
: https://www.linkedin.com/in/citi-kala-1304b2150/
درباره این سایت